Ανάμεσα στο ευρύ φάσμα επιστημονικών και εμπορικών δράσεων της Aquarius Project, το πρώτο προϊόν που θα κυκλοφορήσει στην αγορά είναι μια ολοκληρωμένη σειρά υγρών αναπλήρωσης για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με την επωνυμία Liquidom.

Τα υγρά αναπλήρωσης της Liquidom διακρίνονται για την ποιότητά τους που είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Βιοχημείας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το ερευνητικό προσωπικό του, με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, μετά από πολυετή ερευνητική ενασχόληση με τη νικοτίνη και τους ανθρώπινους νικοτινικούς υποδοχείς, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας και υψηλής καθαρότητας.

Η συνεργασία με διεθνείς οίκους που εγγυώνται καθαρότητα της δραστικής ουσίας σε επίπεδο άνω του 99,9%, σε συνδυασμό με σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους ανάλυσης, διασφαλίζουν ότι οι πρώτες ύλες που επιλέγονται είναι οι απόλυτα κατάλληλες και ασφαλείς για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ακολουθώντας πιστά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Η παρασκευή σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες συντελεί στην υψηλή ποιότητα των υγρών, των οποίων η τελική σύσταση πιστοποιείται αξιόπιστα από μια σειρά επιπρόσθετων αναλύσεων

Στη Liquidom θα ανακαλύψετε σύνθετες και περίπλοκες δημιουργίες που ικανοποιούν κάθε μια από τις τέσσερις βασικές γευστικές αισθήσεις. Η ανάπτυξη κάθε σύνθεσης απαιτεί πολύ χρόνο, διορθώσεις και δοκιμές μέχρι να τελειοποιηθεί και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

Οι προδιαγραφές όλων των υγρών πλήρωσης είναι σε απόλυτη συμφωνία με την πρόσφατη Ευρωπαϊκή νομοθεσία και η περιεκτικότητά τους σε νικοτίνη δεν ξεπερνά σε καμιά περίπτωση τα 20 mg/mL.

Η νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης Liquidom περιλαμβάνει 10 νέα υγρά αναπλήρωσης, 6 από τα οποία θα κυκλοφορήσουν άμεσα στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή αγορά και 4 που θα κυκλοφορήσουν ως special edition τους επόμενους μήνες.